Hi korangg, esok kannn @hafizhamidun kann adaa di studio bersama geng #CeriaPagi tauuu. Kalau nak tahu apa yang diborak dan dibincangkan oleh mereka ni, haaa marilah sama-sama dengarkan Ceria Pagi esok okay? 😊 #suriafmmalaysia #suriafm9tahun #suriafmberwajahbaru #CeriaPagi
by suriamalaysia 1 year ago | via Instagram

Tunggu orang datang rumah beraya ke @redzarosli? Kejap lagi Min sampai yer. #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 12 hours ago | via Instagram

Episod ke-4 dalam #ProjekCinderellabyZulin memaparkan telatah "MakCik Bawang" yang boleh dijadikan contoh kepada wanita-wanita di luar sana. Jom kita saksikan.. #ProjekCinderellabyZulin #SegalanyaLebihBermakna
by suriamalaysia 13 hours ago | via Instagram

Kecik-kecik lagi dia dah feeling2 tau @theyusufiskandar ni 😍 #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 14 hours ago | via Instagram

Siapa time raya macam @nad.zainal ni? Lepas je bergaya dengan baju raya korang lepas tu dah kena duduk dapur basuh pinggan mangkuk? 😂 cer tag sikit sesiapa yang korang kenal macamni? #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 15 hours ago | via Instagram

Kalau mereka bertiga ini digabungkan untuk berlakon dalam satu drama, watak apa yang sesuai untuk @zulinaziz @fizialisuria dan juga @shieraijoy? #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 15 hours ago | via Instagram