Pejam celik pejam celik 2016 dah nak tutup tirai..Oleh itu kami di Suria ada sesuatu untuk anda sempena ambang tahun 2017..Cuba cerita sikit @djlinsuriacinta
by suriamalaysia 9 months ago | via Instagram

Harini di Suria Petang kita ada pelakon utama dan pengarah filem Dubai My Love iaitu Hanna Aqeela dan En. Aidilfitri. Dengar cerita ada kejutan di akhir filem ni. Apa dia eh? Jom dengar Suria Petang sekarang. #segalanyahiburan #suria10tahun #suriamalaysia #suriafm #dubaimylove
by suriamalaysia 1 hour ago | via Instagram


Haaa , dah kenyang dah kan makan tengah hari ? Ehh , belum ? Patah hati ke sampai tak lalu makan ni ? Meh sini DM @zulinaziz , dia nak share sikit tips untuk korang yang tengah berduka lara tuuu.. ❤️❤️❤️ #suriamalaysia #suriafm #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 2 hours ago | via Instagram

Haish tak baik tau cakap macam tu kat Shahir. Takkan la sebab kantoi , terus Shahir nak sunting Erra kan ? Baca artikel penuh di www.suria.my #suriamalaysia #suriafm #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 5 hours ago | via Instagram

Hari ni @abangbrian ada Chef jemputan iaitu , Chef Hussin Khan. Nak tahu resepi-resepi best yang chef nak kongsi ? Jom dengarkan Menu Suria sekarang okay 😊 #suriamalaysia #suriafm #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 6 hours ago | via Instagram