Hi semua kesayangan. Esok ada tetamu istimewa yang mahu berkongi luahan hati dan kisah cintanya bersama Dj Lin dalam #ApaItuCinta. Kalau korang ada soalan atau nakkan tips cinta dari penyanyi kecik molek ini, marilah kongsikan dalam ruang komen ni. #suriafmmalaysia #SuriaCinta #ApaItuCinta
by suriamalaysia 6 months ago | via Instagram

Haish... SPM pun tak ambil lagi dah berani mati nak bagi gambar bogel kat Farahdhiya??? Sunat lagi sekali kang baru tau! Baca artikel penuh di www.suria.my. @farahdhiya_fd #SuriaMalaysia #SegalanyaHiburan #Farahdhiya
by suriamalaysia 15 hours ago | via Instagram



Majlis pelancaran Dim Sum acara "Walk with Love" yang akan berlangsung pada 24 September 2017. Kalau korang nak berjalan bersama orang tersayang sambil bersenam boleh lah daftar di www.dimsum.my/walkwithlove. @dimsum.my #dimsum #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 17 hours ago | via Instagram

Repost from @abangbrian @TopRankRepost #TopRankRepost Hi korang! Haaa dah nak pergi lunch tu, jangan lupa jaga kebersihan jugak tau. Ini untuk elakkan terkena jangkitan kulit. Yelah ada yang boleh tersebar dengan sentuhan je. #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 18 hours ago | via Instagram