Selamat Pagi kesayangan semuaaaaa. Eh eh korang dah join ke peraduan #throwback2016 Suria ni ? Belum?! Haaaa kenapaa belum uolss, jom laaa. Senang jee, submit gambar #throwback2016 paling kreatif dan menarik korang di www.suriafm.com.my .. haa senang kang? Mana la tau boleh menang RM1000 #throwback2016 #suriafmmalaysia #suriafmberwajahbaru #Suria2017
by suriamalaysia 5 months ago | via Instagram |

Bestnya @khaibahar94 dah sampai kampung yerr. Esok admin datang beraya. Eh? Kepada yang sedang memandu pulang ke kampung jangan lupa untuk dengarkan #suriamalaysia yer 😘. #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #SegalaHiburan #lebihbermakna
by suriamalaysia 16 hours ago | via Instagram |

Rindu dendam peminat #Lofattah bakal terubat apabila Suri Hati Mr Pilot Raya bakal ditayangkan Aidilfitri nanti. Apakah yang akan terjadi kepada cinta Warda dan Ejaz? Are you ready guys? Baca artikel penuh di www.suria.my. #SuriaMalaysia #SegalanyaHiburan #SuriHatiMrPilotRaya
by suriamalaysia 17 hours ago | via Instagram |

Kepada korang yang nak balik kampung tuu...jangan lupa untuk dengarkan kami #suriamalaysia yer! Lagu raya terbaik kami #SegalanyaLebihBermakna akan menemani korang disepanjang perjalanan anda! Berhati-hati di jalan raya 😘. #suriafm #suria10tahun #segalanyahiburan #lebihbermakna
by suriamalaysia 1 day ago | via Instagram |

Repost from @abangbrian Memandangkan ramai yang sudah meninggalkan bandar untuk pulang beraya, ini ada beberapa tips keselamatan di jalan raya abang brian nak kongsikan. Selamat pergi dan selamat kembali! #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan #lebihbermakna
by suriamalaysia 1 day ago | via Instagram |

Kemain cantik macam ni @nabila.razali nak balik kampung? Kalau macam ni admin pun nk tumpang naik bus sekali lahh. Eh? Hati-hati kepada siapa yang dah balik kampung hari ni. Pandu cermat jiwa selamat 😘 #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 1 day ago | via Instagram |