Selamat Pagi kesayangan semuaaaaa. Eh eh korang dah join ke peraduan #throwback2016 Suria ni ? Belum?! Haaaa kenapaa belum uolss, jom laaa. Senang jee, submit gambar #throwback2016 paling kreatif dan menarik korang di www.suriafm.com.my .. haa senang kang? Mana la tau boleh menang RM1000 #throwback2016 #suriafmmalaysia #suriafmberwajahbaru #Suria2017
by suriamalaysia 1 year ago | via Instagram

Dah petang-petang ni jom lah dengarkan Suria Petang bersama @surayaborhan dan juga pasangannya @tyzoholding. #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 6 hours ago | via Instagram

Haa esok akan berlangsungnya Lancheon with The Stars bersama @dayangsayangkamu dan juga Dato Jamal Abdillah di @hoteltenera. Tak zabarr nak tengok mereka beraksi esok! #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 6 hours ago | via Instagram

“Hmm...nak makan apa yer untuk dinner malam ni..? @izzueislam 🙊 #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 6 hours ago | via Instagram

Lagu @ismailizzani_ yang mana korang minat? Cer share sikit dengan min. 😍 #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 7 hours ago | via Instagram

Jom dengarkan Waroong Suria dengan topiknya “5 etika berpakaian Simple but Nice.” Ha jom dengar kalau nak tahu yerr bersama @bobringgosuria #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 8 hours ago | via Instagram