Happy Birthday DJ Lin & Happy Anniversary Yang Ke-10 thn SuriaCinta ❤️
by suriamalaysia 5 months ago | via Instagram

Repost from @abangbrian Dah berapa bijik dah u alls makan...just nak kongsi.. 1 biji (80g) ketupat palas = 124 kalori 1 biji (80g) ketupat biasa = 88 kalori Bukan takleh makan atau takleh beraya.. cuma buat lah pilihan bijak dan bersederhanalah di musim perayaan ni... lebih lagi tips kesihatan di...
by suriamalaysia 2 hours ago | via Instagram

Selamat pagi korang! Jangan lupa dengarkan krew suria pagi! Katanya nak cakap pasal korang #teamraya mana? Ha dengar jangan tak dengar! #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan #lebihbermakna
by suriamalaysia 4 hours ago | via Instagram

Haish! Baru masuk 1 Syawal, netizen dah kalut pasal baju Nora Danish? Siap bergaduh lagi! Ketupat dan Rendang kat dapur tu pun belum terusik lagi, dah sibuk nak hentam baju raya orang? Sepatutnya hari raya ni kita enjoy!!! tak gitu? P/S : Yang tanggung dosa suami dia, bukan suami korang!...
by suriamalaysia 14 hours ago | via Instagram

Repost from @alyah81 Seronok raya kat KeDah ni 👍 Kerja aku OOtd je,Tepi jalan,tepi bendang,tepi trafic light....orang dah cantik OOTD dekat tepi traffic light pun jadi cantik tauu. Hihi. Selamat Hari Raya @alyah81. #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan #lebihbermakna
by suriamalaysia 16 hours ago | via Instagram

Setiap kali raya jer mesti ada dilema macam gini kan..? Nak salahkan siapa ..? Anak-anak ker ibu bapa..? ke tuan rumah yang kena "FAHAM" . ? Selamat Hari Raya ke-4 ..!! Tengok video penuh sila ke FB@Suria FM ataupun ke Suria TV.  #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan #lebihbermakna
by suriamalaysia 19 hours ago | via Instagram