Laaa..akak bunga matahari pon ada mandat nak disampai kan juga...Mandat apa tu..?
by suriamalaysia 6 months ago | via Instagram



Majlis pelancaran Dim Sum acara "Walk with Love" yang akan berlangsung pada 24 September 2017. Kalau korang nak berjalan bersama orang tersayang sambil bersenam boleh lah daftar di www.dimsum.my/walkwithlove. @dimsum.my #dimsum #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 12 hours ago | via Instagram

Repost from @abangbrian @TopRankRepost #TopRankRepost Hi korang! Haaa dah nak pergi lunch tu, jangan lupa jaga kebersihan jugak tau. Ini untuk elakkan terkena jangkitan kulit. Yelah ada yang boleh tersebar dengan sentuhan je. #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #segalanyahiburan
by suriamalaysia 14 hours ago | via Instagram

Nur Sajat memberi penjelasan mengenai isu nama sebenarnya yang menjadi tular. Katanya sejak dirinya semakin dikenali dan berjaya, makin ramai orang yang cuba untuk menjatuhkannya. Tak baik tau! Sabar lah Sajat. Perempuan cantik memang banyak dugaan. Baca artikel penuh di www.suria.my. @nursajat02 #SuriaMalaysia #SegalanyaHiburan #NurSajat #JanganMengata
by suriamalaysia 14 hours ago | via Instagram