Laaa..akak bunga matahari pon ada mandat nak disampai kan juga...Mandat apa tu..?
by suriamalaysia 1 year ago | via Instagram

Jom dengarkan Ustaz di Konti bersama Ustaz Ahmad Husni bersama Suria Pagi. #suriafm #suriamalaysia #segalanyalebihbermakna
by suriamalaysia 1 hour ago | via Instagram

Bila korang dah start nak mood berdiet tapi abang, boyfriend korang kawan korang masih lagi mood nak makan makanan raya 🙊😂 Jom dengarkan Suria Pagi bersama @zulinaziz @fizialisuria dan @shieraijoy #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 1 hour ago | via Instagram

Siapa tengah beraya lagi? Hantar lah kuih sikit dekat min. 😍 #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 17 hours ago | via Instagram

Selamat Hari Raya Peminat setia Cik Embong semua..Ada ker peminat...? Banyak ker naik berat badan tu bila Syawal menjelma..? Beringat sikit bila makan rendang tieww..tak takut gemok ker..? Tengok macam Diva Puk puk ni..badan meletop..!! OPERATE buang lemak la tu..Chhooiii.... #CikEmbong #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 18 hours ago | via Instagram

Tunggu orang datang rumah beraya ke @redzarosli? Kejap lagi Min sampai yer. #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 18 hours ago | via Instagram