Hari hari Amar Baharin kata makan masakan Amyra Rosli.. Bertuah rasa air tangan isteri hari hari.. favourite food Amar Baharin adalah Lemak Daging Salai tp lately ni suka makan telur puyuh pulak.. Hehehehe.. So sweet...
by suriamalaysia 1 year ago | via Instagram

Nak kemana tu @official_aimantino? Hati-hati tau. Open house jangan lupa jemput Min. #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 6 hours ago | via Instagram

Terbaru Elly telah memuatnaik gambar dirinya bersama anak perempuannya Sefhia setelah sekian lama tidak berbuat demikian. Akhirnya anaknya Sephia telah bertemu dengan bapanya Azmi Hata dan juga ibu tirinya Faye Kusairi. Alhamdullilah, bulan baik ini lebih baik merapatkan hubungan yang tak rapat menjadi rapat. Ambil yang jernih buang yang keruh....
by suriamalaysia 7 hours ago | via Instagram

Ada tips kurus tak sempena open house setiap minggu ni @hanezsuraya? Hehe 😍 #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 8 hours ago | via Instagram

"Setiap penat lelahmu, setiap titik peluhmu,jasa dan pengorbananmu tidak terhitung, tidak pernah berkira walau sekalipun, Ayahlah insan terhebat untuk setiap anak". Suria ingin memberi peluang kepda anak - anak yang menghargai ayah dan berbakti kepada ayah anda. Nak tahu apa?. Nantikan di www.suria.my. #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 8 hours ago | via Instagram

Terhibur lah Min dengan gelagat @shieraijoy ni. Kemain oren pipi tu kak? 😂 #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan
by suriamalaysia 9 hours ago | via Instagram