[SYAMPU SHURAH ARIANA] Jatuh cinta dengan keempat2 Syampu Shurah Ariana ni... now tengah pakai yang warna pink tu lembut dan licin je rambut lepas cuci bau pun wangi πŸ˜πŸ‘©πŸΌβ€βš–οΈπŸ’†πŸ» Cepat2 join contest Okay untuk dapatkan syampu Ariana secara percuma boleh pergi ke Ig Dila yg posting sebelum ni Okay !...
by dillaleez 1 month ago | via Instagram

Bersama si cantik manis yang tak lama lagi nak bertunang dah ... Hari ni teman dia cari baju tunang nanti turn kita awaa teman kita lak 😜ehhh ehhh
by dillaleez 2 weeks ago | via Instagram

Dah dapatkan ke belum set shampoo Shurah Ariana ni? Cepat2 join contest Shurah untuk dapatkan Shampoo last harini tau! Untuk maklumat lanjut nanti boleh baca my blogspot www.dillaleez.com nanti kite akan share bestnya tentang Shampoo Shurah Ariana ni :) Jum visit @shurahmalaysia #ShurahMalaysia #ShurahAriana #ShurahMy #Blog #
by dillaleez 3 weeks ago | via Instagram

@asianichalal in the house πŸ˜€ jangan lupa singgah asianic halal di Halfest the mines seri kembangan guys visit booth 58 ! Harini kite kene promote Hahaha πŸ΅πŸ™ˆπŸ™‰#working #AsianicHalal
by dillaleez 3 weeks ago | via Instagram

Guys ! bagi tahu ni… 🎊🎊🎊 sekarang Lazada tengah mengadakan sales gila-gila jualan headphone jenama Panasonic ... 🎧🎧🎧 Jangan lepaskan peluang ni okay sales ni hanya 3 hari start dari 14/8/2017 hingga 16/8/2017 so korang berpeluang shooping headphone harini dan esok last… Ada diskaun 10% + Free gift Give away…...
by dillaleez 1 month ago | via Instagram