Pekena #100plus dan campur dengan #penadolsolube untuk hilangkan deman selsema mmg superb dan terbaik....
by mzhenterprise2769 9 months ago | via Instagram

Saya ni jarang exercise, kadang2 tak sempat banyak kerja😞. Nak jaga anak lagi,pastu g office lagi.. Tapi tak sangka, sejak consume diena ni berat turun 5kg😱.. Husben pun terkejot tengok makin slim😂.
by mzhenterprise2769 3 months ago | via Instagram

Sepinggan Nasi Lemak yang kita makan selama 5 minit, tapi memerlukan jogging selama sejam untuk bakar kalorinya 😱 Nak kesan pantas seawal 7 hari tanpa berlapar dan senaman ekstrim?? Amalkan Deina Slimax Juice, hanya 2 sudu setiap hari 😇 Whatsapps "DEINA" ke 01137415783 sekarang!
by mzhenterprise2769 3 months ago | via Instagram

Perghhh!!! Jenama pengangkutan yang paling lama sekali, bab kata org , barang legend. ... #Toyota #kenanganmengusikjiwa #kenanganpalingmanis
by mzhenterprise2769 4 months ago | via Instagram

🌻SET CHERRY BLOSSOM 3IN1🌻 . Set mandian body Whitening, haruman Cherry Blossom ialah produk yang di import dari Korea dan diperbuat dari pada bahan-bahan semulajadi dan diperkaya dengan extract susu dan buah buahan. . Set Mandian Cherry Blossom ini terdiri daripada: . 💕Lotion - 500grm 💕Salt scrub - 400grm 💕Bath...
by mzhenterprise2769 4 months ago | via Instagram

*Stress badan tak turun2😱* Dah macam2 cara dah buat😥. Makin naik ade lah... Siapa ad masalah kt atas ni👆 yg nak kami bantu? . #jaminan pulangan wang
by mzhenterprise2769 4 months ago | via Instagram