Meet our investment agent just now. Dah busuk masam dah ni. Satgi biz appointment pulak.
by nurzuraida 10 months ago | via Instagram

Rebranding! #BBGLO in the house. Dulunya BB plus. Sekarang better formula dan yang penting minum2 flawless macam fazura. Gitewww 🤗 Hehe.. siapa nak cuba? 🙋🏻‍♀️ #BBGloJohor #CollagenDrink #BusinessStyleMMG
by nurzuraida 1 week ago | via Instagram

Salah letak kat mana tah. Tak jumpa dah setahun. 🤣 adoyaiii menangis tak berlagu la kalau cicir weh! #LimitedEdition #Discontinued #MillaPochette
by nurzuraida 1 week ago | via Instagram

Kasi close up skit. Lekaih dm je zu kalau nk cuba taw 😙
by nurzuraida 2 weeks ago | via Instagram

Sila lah cuba #InfinenceSerum ni. Awesome kemahin macam skincare mewah feeling dia. Liquid serum dia meresap masuk ke muka. Takde melekit bagai. Pakai konsisten rasa flawless je kulit. Eh, ce try test sebotol aih! 😉
by nurzuraida 2 weeks ago | via Instagram

Eh, Fazura's calling-lah. Jangan lepaskan peluang untuk berborak sambil menikmati MinCha bersama Yang Paling Manis. Click here to talk to her http://bizumer.sahajidahhai-o.com.my/celebritea/mincha/video-call Link dekat bio taw ❤️ #MinCha #Fazura #Celebritea #MinChaBizumer #TehGaramBuluh
by nurzuraida 2 weeks ago | via Instagram