Macam kat umah je memasing lepak tengah panas ek hahahaa yang baju biru tuh, anak yang hilang sekejap kan @juelizajamani 🀭🀭😱 #SL25Years #SunwayLagoonMY #25wonderyears #experienceit #ctsssunway76 #rmsunway76
by ciklilyputih 4 months ago | via Instagram

Selamat malam semuanyer, kami baru balik supper hehhehe comey dok helmet alien πŸ‘½πŸ‘½πŸ‘½abang banker tuh hah.. Ok tidur dulu ek, esok kojo tau.. #otherhalf #loveone #chillax
by ciklilyputih 23 hours ago | via Instagram

Bye @kingsgreenhotelmlk sampai jumpa lagi 😘😘😘 aduiyai bercinta betul nak drive balik KL ni ek... πŸš—πŸš•πŸš™πŸš’πŸš›πŸšπŸŽπŸπŸ›΅πŸπŸ›΅...
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram


Yeahh hari ni merupakan β€˜Earth Day’ 🌎 🌍 🌏 Cuba fikirkan apakah sumbangan kita pada bumi tercinta kita ni ek. Macam kak lily, sekarang ni kak lily dah mula packging lunch setiap hari ke office, banyak guna recycle bag dan memacam lagi. Mari teruskan usaha kita ni ek Go Green...
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram