Macam kat umah je memasing lepak tengah panas ek hahahaa yang baju biru tuh, anak yang hilang sekejap kan @juelizajamani 🀭🀭😱 #SL25Years #SunwayLagoonMY #25wonderyears #experienceit #ctsssunway76 #rmsunway76
by ciklilyputih 1 month ago | via Instagram

Gaya mesti hado wokeh!!! 😎😎😎 #mynieceisbetterthanyours #divasangat
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Cable car ride 🚑🚠🚑🚠🚑🚠🚑 tapi tak dapat naik Sky Train tuh sebab ade technical issue plak so idokk lah pi Sky Bridge tuh. Kecian tengok mat-mat saleh ni mendaki tangga 100 meter tuh, menitik peluh memasing bila sampai ke atas πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“ #ciklilytravel #cablecar #langkawi #familygathering #outingwithfamily
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

morning everyone... kalau hari-hari cam ni kan bestt πŸ§šπŸ»β€β™€οΈπŸ§šπŸ»β€β™€οΈπŸ§šπŸ»β€β™€οΈtenang, indah, nyamannn je #paddyfield #ciklilytravel #langkawi #stressfree #bestview
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Sweet sour crab πŸ¦€πŸ¦€πŸ¦€ yum yum yum... yang penting murah dan fresh dari laut Langkawi... #supper #foodie #foodporn #foodgasm #seafood #wonderlandfoodstore
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Supper!! 🀩🀩🀩 dengan tokeh hah... Kalau korang pi Langkawi nak sewa kereta murah, akak lily boleh rekemen harga baek punye... #langkawi #ciklilytravel #friends #sewakeretalangkawi
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram