Macam kat umah je memasing lepak tengah panas ek hahahaa yang baju biru tuh, anak yang hilang sekejap kan @juelizajamani 🤭🤭😱 #SL25Years #SunwayLagoonMY #25wonderyears #experienceit #ctsssunway76 #rmsunway76
by ciklilyputih 6 months ago | via Instagram

Beli asam pedas sedap di Tanjung Emas Muar ni, nak makan kat sini ramai nau plak orang ek.... #weekend #muar #tanjungemas #asampedas #chillax #ineedabreak #ciklilyeats #asampedas
by ciklilyputih 13 hours ago | via Instagram

Mangkuk yang kedua ni hah abang banker akak pekena mee bandung muor ni... sedap bak hang!!! #foodie #foodporn #foodgasm #meebandungmuar #muar #weekend #ciklilyeats
by ciklilyputih 15 hours ago | via Instagram

Selamat hari minggu.. 🌈🌈🌈 lepak-lepak tengok ayam makan ni hah..
by ciklilyputih 20 hours ago | via Instagram

Dinner di tepi sungai.. makan seafood dengan family. Siapa tak balik minggu ni rugi, ahkak open table wokeh 😆😆😆 #weekend #familygathering #chillax #ciklilyeats #dinnerout #seafood #ikanbakaralai
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Tujuan asal nak beli spray nyamuk je tapi tengoklah penuh setroli dibuatnya #weekend #shopping #melaka #weeklygroceries #supercowboy
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram