Macam kat umah je memasing lepak tengah panas ek hahahaa yang baju biru tuh, anak yang hilang sekejap kan @juelizajamani 🤭🤭😱 #SL25Years #SunwayLagoonMY #25wonderyears #experienceit #ctsssunway76 #rmsunway76
by ciklilyputih 1 year ago | via Instagram

Kemain hebat minum petang hari ni, sepinggan nasi hah!! #matilanakkenaberlarimalamni #amikko #lapar #rasakan
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Wah goyang-goyang kaki nampak!! 😲😲😲 mentang-mentang boss dah balik, happy lah kan..
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Morning everyone, pagi-pagi sarapan buah pun elok jugak kan dapat cuci perut. Memperkenalkan 'Aussie Summerfruits' seperti peaches, nectarines, plums, apricots dan banyak lagi, ermm khasiatnye sangat elok untuk tubuh badan kita 😆😆😆 Kalau nak rasa korang boleh ke mana-mana Village Grocer yang berhampiran korang. Sebeban kak lily pi beli semalam...
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram