Sempat lagi bergambar dengan Dora kan, selain dari anak-anak kami mak2 pun suka gak bergambo2 ni. Akibat lama bebenau lepak kat Nickelodeon Park ni dapatlah bergambar dengan semua karekter cartoon ni lah.. #SL25Years #SunwayLagoonMY #25wonderyears #experienceit #ctsssunway76 #rmsunway76
by ciklilyputih 1 year ago | via Instagram

Bos german ahkak hah, ensem kan. Anak dah umo 15 tahun, dia 40an gituh #kerjahakiki #companygerman #bossgermangarang #workaholics
by ciklilyputih 17 hours ago | via Instagram

Morning everyone.. only americano today no makanan burung.. 🥴😴🥴😴🥴😴😴🤤.... #hantukopi #addictedtocoffee #coffeelover #ineedcoffeenow
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Berlari untuk 5 round yang pertama je selebihnya bersenam tepi padang ni hah. Sorry Bobo malam ni aku lari sorang je hah.. #kenabuanglemaksket #forhikingtrip #stadiumkajang #kajang
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram