Sempat lagi bergambar dengan Dora kan, selain dari anak-anak kami mak2 pun suka gak bergambo2 ni. Akibat lama bebenau lepak kat Nickelodeon Park ni dapatlah bergambar dengan semua karekter cartoon ni lah.. #SL25Years #SunwayLagoonMY #25wonderyears #experienceit #ctsssunway76 #rmsunway76
by ciklilyputih 6 months ago | via Instagram

Orang sibuk makan durian, kak lily duk cari manggis. Ya ampun manisss nau.. #musimbuah #sekalisekala #manggis #weekend
by ciklilyputih 17 hours ago | via Instagram

Beli asam pedas sedap di Tanjung Emas Muar ni, nak makan kat sini ramai nau plak orang ek.... #weekend #muar #tanjungemas #asampedas #chillax #ineedabreak #ciklilyeats #asampedas
by ciklilyputih 18 hours ago | via Instagram

Mangkuk yang kedua ni hah abang banker akak pekena mee bandung muor ni... sedap bak hang!!! #foodie #foodporn #foodgasm #meebandungmuar #muar #weekend #ciklilyeats
by ciklilyputih 21 hours ago | via Instagram

Selamat hari minggu.. 🌈🌈🌈 lepak-lepak tengok ayam makan ni hah..
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Dinner di tepi sungai.. makan seafood dengan family. Siapa tak balik minggu ni rugi, ahkak open table wokeh 😆😆😆 #weekend #familygathering #chillax #ciklilyeats #dinnerout #seafood #ikanbakaralai
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram