NIKMATILAH HARI RAYA YANG SIHAT BERSAMA QUAKER OATS. Jom tengok mama buat Almond Florentina Oat Cookies. Resipi Almond Florentina Oat Cookies . Bahan-bahannya :- ๐Ÿ’  500 gram Tepung Florentine ๐Ÿ’  500 gram Almond Slice ๐Ÿ’  200 gram Quaker Oat ๐Ÿ’  200 gram Green Pumpkin Seed ๐Ÿ’  100 gram Biji Kuaci...
by juelizajamani 1 month ago | via Instagram

Korang pernah dengar foundation berasaskan dari daun gelam atau Malalueca Cajuputi? Foundation Zeniv adalah gabungan BB krim dan CC krim yang menggunakan dari daun gelam yang telah terbukti mengandungi antibakteria yang baik untuk kulit. Ia juga membantu mencerahkan kulit dan melembapkan kulit serta mengurangkan kesan parut dan juga membantu mengatasi...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Yeah! Kumpulan Kpop kesayangan korang bakal muncul di Kwave3! Siapa โ€˜favouriteโ€™ korang? Gempaknya Kwave2! Tak sabar nak tunggu Kwave3! Jom lah kita join! Jumpa korang di Kwave3, 18 August 2018 di Stadium Malawati ya! Jom kita pesta ramai-ramai! #MACPIEPRO #Mcalls #Longtv #Mbooster #ECOLITE #DutchLadyMY #JBLPro #SchwarzkopfProMY #bioessencemy #100PLUS #fnnmalaysia #CPFood...
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Chizu is leading modern beverage which is made fresh daily using an all natural Japanese cheese combined with various coffee or tea. More Branding Solution : https://store.blive-asia.com/ #BLIVEASIA #DigitalMarketing #GraphicDesign #VideoProduction #GoShareLah #ad
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Lunch kembali ke pangkal jalan ker apa ni? hakhakhak. tobat en papa buat muka toya kenapa kena makan mcm ni. hahahaha. . #EatcleanMeal #BolehTahanKer #Terpaksalah
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Kata tak nak beli ice latte.. hehehe mana leh tahan kena minum gak. coffee lover katakan. dah la selesema ko bantai minum ais lagi. bagusss suara nanti jadi rock kapak punyalah. hahaha
by juelizajamani 4 days ago | via Instagram