NIKMATILAH HARI RAYA YANG SIHAT BERSAMA QUAKER OATS. Jom tengok mama buat Almond Florentina Oat Cookies. Resipi Almond Florentina Oat Cookies . Bahan-bahannya :- πŸ’  500 gram Tepung Florentine πŸ’  500 gram Almond Slice πŸ’  200 gram Quaker Oat πŸ’  200 gram Green Pumpkin Seed πŸ’  100 gram Biji Kuaci...
by juelizajamani 6 months ago | via Instagram

Baru sempat potong besday kek Qeram.. hehehe.. dia tak kesah sangat. mama doa Qeram jadi budak baik. jangan nakal2. cepat boleh baca bahasa melayu. aduiii dia kata baca melayu lagi susah dr english.. pitam mama dengar nak oihhh πŸ˜‘ #IqramHaqimi #7Tahun
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Pemilihan kasut sekolah yang sesuai dan selesa sangat penting bagi kanak-kanak kerana setiap hari mereka pakai ke sekolah. Iqbal pernah bagitau kata kaki dia cepat sakit sebab kasut sekolah tahun lepas tu tak selesa. Tahun ni budak sekolah boleh pakai kasut hitam kan. Jadi mama akan pilih kasut yang selesa...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Lewatnya lunch hari ni. πŸ˜… Fuhh siap juga mama masak walau dah lewat. Hari ni mama masak ikan siakap goreng tiga rasa dan sayur kacang buncis carrot udang. Lama dah tak makan ikan siakap ni. Ikan ni mama goreng dengan Coconut Cooking Oil dari Ayam Brand. Kalau sebut coconut oil...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram