#OOTDRaya Raya ke 2. Paksa Qebal tolong snap OOTD mama hari ni. mana ada mama kurus. Senang jer trick nak bagi nampak kurus. Senget skit badan dan cekak pinggang. πŸ˜… Confirm nampak kurus skit. hahahah.. Esok mama nak sarung jeans dengan blouse jer. 😍 k bye.. nak g beraya lagi...
by juelizajamani 1 month ago | via Instagram

Yeah! Kumpulan Kpop kesayangan korang bakal muncul di Kwave3! Siapa β€˜favourite’ korang? Gempaknya Kwave2! Tak sabar nak tunggu Kwave3! Jom lah kita join! Jumpa korang di Kwave3, 18 August 2018 di Stadium Malawati ya! Jom kita pesta ramai-ramai! #MACPIEPRO #Mcalls #Longtv #Mbooster #ECOLITE #DutchLadyMY #JBLPro #SchwarzkopfProMY #bioessencemy #100PLUS #fnnmalaysia #CPFood...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Chizu is leading modern beverage which is made fresh daily using an all natural Japanese cheese combined with various coffee or tea. More Branding Solution : https://store.blive-asia.com/ #BLIVEASIA #DigitalMarketing #GraphicDesign #VideoProduction #GoShareLah #ad
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Lunch kembali ke pangkal jalan ker apa ni? hakhakhak. tobat en papa buat muka toya kenapa kena makan mcm ni. hahahaha. . #EatcleanMeal #BolehTahanKer #Terpaksalah
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Kata tak nak beli ice latte.. hehehe mana leh tahan kena minum gak. coffee lover katakan. dah la selesema ko bantai minum ais lagi. bagusss suara nanti jadi rock kapak punyalah. hahaha
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Gigih angkut tripod g taman ecohill sebab nak tangkap gambar. nasib takder orang time tengah rembang ni. ada org kang segan pulak πŸ˜‚ Erkk papa perut papa tuuu πŸ˜‚ hahaha bila nak meletup ehh 😜
by juelizajamani 4 days ago | via Instagram