#OOTDRaya Raya ke 2. Paksa Qebal tolong snap OOTD mama hari ni. mana ada mama kurus. Senang jer trick nak bagi nampak kurus. Senget skit badan dan cekak pinggang. ๐Ÿ˜… Confirm nampak kurus skit. hahahah.. Esok mama nak sarung jeans dengan blouse jer. ๐Ÿ˜ k bye.. nak g beraya lagi...
by juelizajamani 3 months ago | via Instagram

Johnson's Baby of the Year Content Kembali! Apa tunggu lagi ibu bapa kat luar sana jom sertai contest yang cukup mudah dan berpeluang memenangi hadiah menarik bernilai sehingga RM80,000 ๐Ÿ˜ Cara-cara untuk menyertai peraduan ini, ibu bapa hanya perlu : 1) Beli mana-mana produk bayi Johnson's 2) Ambil gambar si...
by juelizajamani 18 hours ago | via Instagram

#Throwback 3/10 ni cukup Qeisya 2 tahun. cepat jer masa berlalu. tarikh besday dia senang ingat sebab terbalik dengan tarikh lahir mama 10/3. ๐Ÿ˜ Budak aktif ni nampak jer diam tapi diam diam dia tangan kaki buat kerja. Kalau korang masuk rumah mama dan tengok kerusi terbalik tu pepaham la...
by juelizajamani 18 hours ago | via Instagram

The natural power of breastfeeding is one of the greatest wonders of the world. It is about real love. It is about caring and celebrating the wondrous joy of nurturing a new life. It is about enjoying being a woman. As a breastfeeding mum, are you facing one of the...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Dari pukul 7 pagi sampai sekarang elektrik takder. boleh sakit kepala ni tahan panas. mandi pun sampai tak lap la. hahaha. mujuq la ada kipas kecik ni cucuk jer kat powerbank dapat la sejuk skit. kang batery powerbank habis kita panas la yer anak. peluh dah anak dara ni.. sabar...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Qeisya teruja dapat box dari @johnsonsbabymy ๐Ÿ˜ Nak tahu pasal Baby Of The Year Contest 2018 tunggu mama update yer. ๐Ÿ˜Š #JohnsonsMY #JBOTY2018
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram