#OOTDRaya Raya ke 2. Paksa Qebal tolong snap OOTD mama hari ni. mana ada mama kurus. Senang jer trick nak bagi nampak kurus. Senget skit badan dan cekak pinggang. πŸ˜… Confirm nampak kurus skit. hahahah.. Esok mama nak sarung jeans dengan blouse jer. 😍 k bye.. nak g beraya lagi...
by juelizajamani 5 months ago | via Instagram

Hampir 2 minggu mama guna pencuci muka ALOE AC Clean Bubble Cleanser dari @hansaegeenature 😍 Satu jer nak bagitau memang best giler. Susah mama nak konsisten dengan satu cleanser ni. Tambah cleanser ni tak keringkan kulit muka. Lepas jer cuci kulit muka rasa lembap dan fresh. Jerawat jangan cakap cepat...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Dah paw 2 ekor toys Pikachu. tobat next week dia ajak pi lagi beli happy meal πŸ˜’
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Love giler dengan produk terbaru Milk Peel Cream Mask dari @altheakorea 😍 Mengandungi formula dengan protein susu, AHA & BHA yang melembapkan, merawat dan mencerahkan kulit wajah. Kaolin pula sangat berkesan menyingkirkan sel-sel kulit mati pada liang pori muka. Tekstur cream mask jenis clay lembut, kemudian sapu ke seluruh muka...
by juelizajamani 5 days ago | via Instagram