Ehh mama jer ker nak OOTDRaya. huhuhu. En papa pun nak OOTDraya jugak. Ada rupa en papa macam Pierre Andre celup dak? Hahahah.. Outfit en papa Baju Melayu Aaron Aziz dari Jakel. Memang fit la dengan badan en papa. Design dan cutting baju melayu cenggini best πŸ‘Ingat Jakel Ingat Raya!...
by juelizajamani 4 weeks ago | via Instagram

Kata tak nak beli ice latte.. hehehe mana leh tahan kena minum gak. coffee lover katakan. dah la selesema ko bantai minum ais lagi. bagusss suara nanti jadi rock kapak punyalah. hahaha
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Gigih angkut tripod g taman ecohill sebab nak tangkap gambar. nasib takder orang time tengah rembang ni. ada org kang segan pulak πŸ˜‚ Erkk papa perut papa tuuu πŸ˜‚ hahaha bila nak meletup ehh 😜
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Cantik la kotak kayu ni. 😍 Thanks @stivesmalaysia & @nuffnang 😊 nanti mama citer apa ada dalam ni yer.. . #TurnUpTheGlow #StivesMalaysia #MamaJueStory #mamajuedotcom
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Nampak tak nahh mama tengah praktis makan churros terbanyak sebab nak join contest anjuran @streetchurrosmy 😍 boleh ker sahut cabaran ni. hehehe. Ada yang boleh sahut cabaran ni tak? Kalau berani apa kata jom join contest ni. Street Churros akan mengadakan 2nd National Churros Eating Championship. Perghh best tau hadiah...
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Majlis Kempen Skim Thohir telah dirasmikan oleh Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff Untuk maklumat lanjut mengenai Skim Thohir akan update di www.mamajue.com Pelancaran kempen Skim Potongan Gaji Zakat (Skim Thohir) disempurnakan oleh Ketua Pegawai Eksekutif PPZ-MAIWP, Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff #ppzmaiwp #ppzwilayah #skimthohir #skimpotongangajizakat
by juelizajamani 4 days ago | via Instagram