Ehh mama jer ker nak OOTDRaya. huhuhu. En papa pun nak OOTDraya jugak. Ada rupa en papa macam Pierre Andre celup dak? Hahahah.. Outfit en papa Baju Melayu Aaron Aziz dari Jakel. Memang fit la dengan badan en papa. Design dan cutting baju melayu cenggini best πŸ‘Ingat Jakel Ingat Raya!...
by juelizajamani 4 months ago | via Instagram

Produk terbaru dari @altheakorea iaitu Milk Peel Cream Mask. Cream mask yang mengandungi ekstrak protein susu untuk melembapkan kulit. Tekstur mask jenis clay yang whipped cream sangat lembut dan bau susu yang wangi. Bestnya Milk Peel Cream Mask ni selepas sapu ke seluruh muka, kemudian akan jadi bubble. 😍 Biarkan...
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

ahh korang pernah pergi GM Klang tak? Macam macam boleh dapat kat situ. Alang alang tahun nak habis ni boleh shopping barang keperluan rumah kat sana! You pun boleh tgk music video @gmklang kat sini! πŸ‘‰πŸ» bit.ly/gmklang And yang lawaknya, ada orang buat parody video tu πŸ˜‚ 🀑 bit.ly/aminparody http://facebook.com/gmkwholesale/videos/663332764050055/...
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Umur dah meningkat usia tapi jerawat banyak dekat muka macam remaja belia jer. Oh tidak!! Ikutkan teringin nak muka bebas dari jerawat tau. Macam2 produk dah cuba guna. Tapi sedih tak serasi langsung! Dan kali ni mama nak cuba produk Hansaegee Nature ALOE AC Clean Bubble Cleanser. 😍 tak sabar...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram