Hambik ko, besar gedabak handbag dari @legasistudio yang mana aku menang contest like and share tempoh hari . Terkejutlah juga masa dapat kat tangan. . Nak isi apapun bolehlah kalau dah besar gini.. aku sumbat susu dan pampers ayra sekali. . #Kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #like4likes #lifestyle #parentingblogger #parenting
by emarieys 2 months ago | via Instagram

Patutlah ada tulis tak cukup satu. Beli lima pun tak cukup jugak. . . #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #rotiboy
by emarieys 2 days ago | via Instagram

Mari tukar ic dan buat ic anak dara.. . . #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #emarieysdotcom #lifestyle #parenting #jpn #utc
by emarieys 3 days ago | via Instagram

Teringin wey nak jadi orang kaya 1 malam di resort mewah @datoserivida ni. Ada rezeki gak, bolehlah koya.. Ko guano🤭. . . #Repost @datoserivida • • • #Repost @datoserivida • • • 🏡DSV Homestay🏡 "MEWAH DAN IMPIAN SEPERTI DI MAHLIGAI" (fully furnished)" kediaman penginapan berbentuk semi- D yang sangat selesa...
by emarieys 3 days ago | via Instagram