Rambut Noah memang kena botakkan kan?
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sedap gila bau tisu baru Kleenex Vanilla Scented Tissue ni. Bau vanilla macam bau cake and cookies pun adaaa
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Habis event...balik jumpa boyfriend Adam Noahhhh.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Ariani Lebaran fashion show. Tahun ni ada collection scarf , ready to wear and telekung baru . Semua cantikk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Kalau nampak booth Lot 100 Salt Candy ni jangan lupa singgah tau kat IOI Tesco Putrajaya Mall. Sape nak menang Electric Motor Scooter Samsung Galaxy S6 ??? Senang je nak menang. 1) Beli 2 paket of Lot100 Salt Candy . 2) Dapatkan resit pembelian. 3) T
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sebab tu la masa ada work trip to Sabah tanpa adam and noah, rasa pelik gila boleh baring and tidur straight sepanjang malam. Boleh makan kunyah sampai hancur , baru telan. Hahaa rasa weird. Kalau kat rumah , nak duduk ke baring kejap pun mesti diorang d
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram