Bot ini dibawa arus tsunami terdampar di atas sebuah rumah banglow utk kita jadikan ikhtibar betapa kekuasan ALLAH dan manusia tiada kuasa apatah lagi kalau kita tidak berusaha berbuat sesuatu. Lebih 1000 warga kampung ini terkorban dalam tragedi tsunami
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Assalamualaikum Selamat malam Baru selesai perbincangan persediaan big presentation esok pagi. Semuga ALLAH permudahkan. Bila diberi peluang kena buat sungguh-sungguh sebagaimana setiap ibadah pun kena bersungguh. Peluang tak selalu dapat dan berapa ram
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Ziarah ayah sahabat yg masuk IJN. Abis waktu melawat kami makan sesama sebab lama dah tak jumpa.
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Tercari-cari kenapa follower bertambah banyak rupanya sahabat blogger yg hebat @broframestone share cerita. Jutaan terima kasih. #Repost @blogretis with @repostapp. ・・・ @denaihati : Tabik kepada semua yg tak pernah putus asa bekerja kuat dan smart. #Top
by denaihati 1 year ago | via Instagram