Kapal PLTD Apungan 1 seberat 2600 ton terdampar 5 km dari pantai Aceh. Betapa kuasa ALLAH memberi tenaga pada air tsunami untuk mengubah dunia. Manusia tiada kuasa. #kembaraAceh #kembaraDH #travelDH #jemaahbisnisdenaihati
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Ziarah ayah sahabat yg masuk IJN. Abis waktu melawat kami makan sesama sebab lama dah tak jumpa.
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Jangan berhenti untuk belajar.
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Terima kasih semua yg sudi join kelas FB ads asas 6.0. Semuga dapat manafaat dan menjadi Usahawan digital yg berjaya. Jangan berhenti mencari ilmu pemasaran digital yg sedang bergerak laju. #jemaahbisnisdenaihati
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Bersama rakan #jemaahbisnisdenaihati Banda Aceh berkongsi ilmu usahawan mendidik untuk menjadi usahawan Digital yang akan meluas dari Sabang hingga ke Merauke.
by denaihati 1 year ago | via Instagram