Suka semua ahh Ariani Lebaran collection 2016 . Baju ready to wear smua lawa nya nakk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Rambut Noah memang kena botakkan kan?
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Kalau nampak booth Lot 100 Salt Candy ni jangan lupa singgah tau kat IOI Tesco Putrajaya Mall. Sape nak menang Electric Motor Scooter Samsung Galaxy S6 ??? Senang je nak menang. 1) Beli 2 paket of Lot100 Salt Candy . 2) Dapatkan resit pembelian. 3) T
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Cantik budak perempuan sebelah tu... Terus cakap kt isham, "cantik kan awak girl tu" sambil tenung the girl . Then husband terus cakap "tapi saya dah tua xlarat berjaga malam lagi lah. Sorry no more. Jangan sentuh saya "
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sedap gila bau tisu baru Kleenex Vanilla Scented Tissue ni. Bau vanilla macam bau cake and cookies pun adaaa
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram