alhamdulillah, masih diberi rezeki dan peluang untuk meneruskan perjuangan untuk memberikan yg terbaik untuk Muhammad Adam Jibreel. walaupun rekod bulan May tak berapa nak cantik, lopong sana sini (rekod 1/5-7/5 ditelan ios lama, rekod 11-13/5 tak rekod
by aiza89 1 year ago | via Instagram

from UD41 to nol. hari-hari berkeringat peluh. semoga Allah setuju dan permudahkan. yang penting ikhlas, sabar, bersih dan amanah :)
by aiza89 1 year ago | via Instagram

"mommy, daddy tidur! kacau mommy pulak lah!" kesian si budak debab ni minta belas kasihan seorang ayah. tapi ayah dua subconscious, dah berlayar dah sebelum oncall malam ni. hewhew. meh sini monmontel. #day113 #aizaakmal #akmalaizaadam #adamJ #muhammada
by aiza89 1 year ago | via Instagram

look at the rich texture! itulah kegemukan yang dicari-cari untuk baby! makan mayonis lagi la malam ni baby Adam. good night! to get this texture, makan high protein and calcium and surprisingly, makan kurma bebanyak tau! #day113 #adamJ #muhammadadamji
by aiza89 1 year ago | via Instagram

visit us at instagram @ellezafeera tau! macam-macam colour ada! paling mahal pun RM129 je untuk Baju Melayu Dewasa. yang penting material yang kami gunakan yang berkualiti tau! jemput-jemputlah ke instagram tak seberapa saya ni :)
by aiza89 1 year ago | via Instagram

my baby boy is big now! malam-malam nak tidur elok je tidur sebaris mommy and daddy dia. bila paaaaaaagi, kaki kat mulut mommy, blanket dah kemana, bantal dah kemana. oh no, oh no! bangun baby! daddy post-call kita gi jejalan okey? heee! #day117 #muhamma
by aiza89 1 year ago | via Instagram