Cantik budak perempuan sebelah tu... Terus cakap kt isham, "cantik kan awak girl tu" sambil tenung the girl . Then husband terus cakap "tapi saya dah tua xlarat berjaga malam lagi lah. Sorry no more. Jangan sentuh saya "
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Suka semua ahh Ariani Lebaran collection 2016 . Baju ready to wear smua lawa nya nakk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Selalu i apply aloe vera gel je untuk jaga rambut and skin. Adik i rajin la bela pokok lidah buaya tu and cut sendiri untuk ambik gel tu hahaaa . I busy ok .Guna aloe vera gel jenis ni jeee . Siapa nak aloe vera gel ni for free? FREE...
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Rambut Noah memang kena botakkan kan?
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Sape yang ada anak kecik tapi nak bergaya jugak sambil lari2 kejar anak. Sila try this @cipelashoes . Selesa sangat.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Semalam tak boleh minum banyak air . Too complicated to pee #jumpsuitproblems
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |