Cantik budak perempuan sebelah tu... Terus cakap kt isham, "cantik kan awak girl tu" sambil tenung the girl . Then husband terus cakap "tapi saya dah tua xlarat berjaga malam lagi lah. Sorry no more. Jangan sentuh saya "
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Ariani Lebaran fashion show. Tahun ni ada collection scarf , ready to wear and telekung baru . Semua cantikk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Semalam tak boleh minum banyak air . Too complicated to pee #jumpsuitproblems
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

. First day in Sabah , tanpa Noah and Adam. Rasa kosong je . Rasa pelik boleh makan and kunyah sampai hancur then telan. Selalu makan masuk mulut terus telan sebab nak makan cepat2. #weirdfeeling
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Selalu i apply aloe vera gel je untuk jaga rambut and skin. Adik i rajin la bela pokok lidah buaya tu and cut sendiri untuk ambik gel tu hahaaa . I busy ok .Guna aloe vera gel jenis ni jeee . Siapa nak aloe vera gel ni for free? FREE...
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram