look at the rich texture! itulah kegemukan yang dicari-cari untuk baby! makan mayonis lagi la malam ni baby Adam. good night! to get this texture, makan high protein and calcium and surprisingly, makan kurma bebanyak tau! #day113 #adamJ #muhammadadamji
by aiza89 1 year ago | via Instagram

2 days more to sum up my May 2016 breastfeeding journey. alhamdulillah, masih diberi rezeki Allah untuk salurkan kepada Muhammad Adam Jibreel sepenuhnya tanpa formula milk. and yerp, total frozen EBM adam untuk tiga bulan dari March hingga May sudah menc
by aiza89 1 year ago | via Instagram

betul ke awak boleh babysit kita nk? besar kecik besar kecik je kita tengok awak tau. tangan kita besar lg dari awak nih #day114 #adamJ #muhammadadamjibreel #aizaakmal #akmalaizaadam #AAA
by aiza89 1 year ago | via Instagram

my baby boy is big now! malam-malam nak tidur elok je tidur sebaris mommy and daddy dia. bila paaaaaaagi, kaki kat mulut mommy, blanket dah kemana, bantal dah kemana. oh no, oh no! bangun baby! daddy post-call kita gi jejalan okey? heee! #day117 #muhamma
by aiza89 1 year ago | via Instagram

from UD41 to nol. hari-hari berkeringat peluh. semoga Allah setuju dan permudahkan. yang penting ikhlas, sabar, bersih dan amanah :)
by aiza89 1 year ago | via Instagram

my current addiction! hihihihi laviyuuuuyuyuyuyu yessss yuuuu! #day117 #muhammadadamjibreel #aizaakmal #akmalaizaadam #AAA #adamJ
by aiza89 1 year ago | via Instagram