Kalau nampak booth Lot 100 Salt Candy ni jangan lupa singgah tau kat IOI Tesco Putrajaya Mall. Sape nak menang Electric Motor Scooter Samsung Galaxy S6 ??? Senang je nak menang. 1) Beli 2 paket of Lot100 Salt Candy . 2) Dapatkan resit pembelian. 3) T
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Cantik budak perempuan sebelah tu... Terus cakap kt isham, "cantik kan awak girl tu" sambil tenung the girl . Then husband terus cakap "tapi saya dah tua xlarat berjaga malam lagi lah. Sorry no more. Jangan sentuh saya "
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Suka semua ahh Ariani Lebaran collection 2016 . Baju ready to wear smua lawa nya nakk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sape yang ada anak kecik tapi nak bergaya jugak sambil lari2 kejar anak. Sila try this @cipelashoes . Selesa sangat.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Landed kt KLIA tetiba rasa nervous and excited gila nak jumpa Adam and Noah siap belikan playdoh la banyak2 kt KLIA td. Tak pernah berpisah lama kot.paling lama time i n isham kena denggi la warded tapi tu kat seremban gak so xde la rasa mcm long distance
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram