Kalau nampak booth Lot 100 Salt Candy ni jangan lupa singgah tau kat IOI Tesco Putrajaya Mall. Sape nak menang Electric Motor Scooter Samsung Galaxy S6 ??? Senang je nak menang. 1) Beli 2 paket of Lot100 Salt Candy . 2) Dapatkan resit pembelian. 3) T
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Suka semua ahh Ariani Lebaran collection 2016 . Baju ready to wear smua lawa nya nakk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Selalu i apply aloe vera gel je untuk jaga rambut and skin. Adik i rajin la bela pokok lidah buaya tu and cut sendiri untuk ambik gel tu hahaaa . I busy ok .Guna aloe vera gel jenis ni jeee . Siapa nak aloe vera gel ni for free? FREE...
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sebab tu la masa ada work trip to Sabah tanpa adam and noah, rasa pelik gila boleh baring and tidur straight sepanjang malam. Boleh makan kunyah sampai hancur , baru telan. Hahaa rasa weird. Kalau kat rumah , nak duduk ke baring kejap pun mesti diorang d
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Ariani Lebaran fashion show. Tahun ni ada collection scarf , ready to wear and telekung baru . Semua cantikk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Cantik budak perempuan sebelah tu... Terus cakap kt isham, "cantik kan awak girl tu" sambil tenung the girl . Then husband terus cakap "tapi saya dah tua xlarat berjaga malam lagi lah. Sorry no more. Jangan sentuh saya "
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram