Landed kt KLIA tetiba rasa nervous and excited gila nak jumpa Adam and Noah siap belikan playdoh la banyak2 kt KLIA td. Tak pernah berpisah lama kot.paling lama time i n isham kena denggi la warded tapi tu kat seremban gak so xde la rasa mcm long distance
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Semalam tak boleh minum banyak air . Too complicated to pee #jumpsuitproblems
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Kalau nampak booth Lot 100 Salt Candy ni jangan lupa singgah tau kat IOI Tesco Putrajaya Mall. Sape nak menang Electric Motor Scooter Samsung Galaxy S6 ??? Senang je nak menang. 1) Beli 2 paket of Lot100 Salt Candy . 2) Dapatkan resit pembelian. 3) T
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sape yang ada anak kecik tapi nak bergaya jugak sambil lari2 kejar anak. Sila try this @cipelashoes . Selesa sangat.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Selalu i apply aloe vera gel je untuk jaga rambut and skin. Adik i rajin la bela pokok lidah buaya tu and cut sendiri untuk ambik gel tu hahaaa . I busy ok .Guna aloe vera gel jenis ni jeee . Siapa nak aloe vera gel ni for free? FREE...
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

. First day in Sabah , tanpa Noah and Adam. Rasa kosong je . Rasa pelik boleh makan and kunyah sampai hancur then telan. Selalu makan masuk mulut terus telan sebab nak makan cepat2. #weirdfeeling
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram