Landed kt KLIA tetiba rasa nervous and excited gila nak jumpa Adam and Noah siap belikan playdoh la banyak2 kt KLIA td. Tak pernah berpisah lama kot.paling lama time i n isham kena denggi la warded tapi tu kat seremban gak so xde la rasa mcm long distance
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Sape yang ada anak kecik tapi nak bergaya jugak sambil lari2 kejar anak. Sila try this @cipelashoes . Selesa sangat.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Rambut Noah memang kena botakkan kan?
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Kalau nampak booth Lot 100 Salt Candy ni jangan lupa singgah tau kat IOI Tesco Putrajaya Mall. Sape nak menang Electric Motor Scooter Samsung Galaxy S6 ??? Senang je nak menang. 1) Beli 2 paket of Lot100 Salt Candy . 2) Dapatkan resit pembelian. 3) T
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Rindu lah tu. Tiba2 Isham amik hp and snap2 my photo. Rasa last time dia buat perangai camtu 3 tahun lepas sebelum ada babies. Since ada babies memang busy je conversation pun pasal poo poo babies je and routine diorang. Where got time for us. Tiba2 kena
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |

Sebab tu la masa ada work trip to Sabah tanpa adam and noah, rasa pelik gila boleh baring and tidur straight sepanjang malam. Boleh makan kunyah sampai hancur , baru telan. Hahaa rasa weird. Kalau kat rumah , nak duduk ke baring kejap pun mesti diorang d
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram |