Landed kt KLIA tetiba rasa nervous and excited gila nak jumpa Adam and Noah siap belikan playdoh la banyak2 kt KLIA td. Tak pernah berpisah lama kot.paling lama time i n isham kena denggi la warded tapi tu kat seremban gak so xde la rasa mcm long distance
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

. First day in Sabah , tanpa Noah and Adam. Rasa kosong je . Rasa pelik boleh makan and kunyah sampai hancur then telan. Selalu makan masuk mulut terus telan sebab nak makan cepat2. #weirdfeeling
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Cantik budak perempuan sebelah tu... Terus cakap kt isham, "cantik kan awak girl tu" sambil tenung the girl . Then husband terus cakap "tapi saya dah tua xlarat berjaga malam lagi lah. Sorry no more. Jangan sentuh saya "
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Habis event...balik jumpa boyfriend Adam Noahhhh.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Instant shawl takyah pin ke . #noahikhsan
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Rindu lah tu. Tiba2 Isham amik hp and snap2 my photo. Rasa last time dia buat perangai camtu 3 tahun lepas sebelum ada babies. Since ada babies memang busy je conversation pun pasal poo poo babies je and routine diorang. Where got time for us. Tiba2 kena
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram