2 days more to sum up my May 2016 breastfeeding journey. alhamdulillah, masih diberi rezeki Allah untuk salurkan kepada Muhammad Adam Jibreel sepenuhnya tanpa formula milk. and yerp, total frozen EBM adam untuk tiga bulan dari March hingga May sudah menc
by aiza89 1 year ago | via Instagram

COMING SOON Premium Exclusive Baju Melayu Ellezafeera Closet material eksklusif Soft Italian Valentro tersedia dalam size dewasa dan kanak-kanak. tersedia dalam jenis Teluk Belanga warisan Joho dan Cekak Musang with FREE butang baju. 14 colours semuany
by aiza89 1 year ago | via Instagram

pedulilah siapa pun yang angkat kita, janji depan kita ada kamera, kita senyum! my baby Adam Jibreel with uncle Khaliq. kan dah cakap khaliq, anak aku sangat well-behaved. sorry tak berjaya kau buat dia nangis.hihihi. #day116 #muhammadadamjibreel #adamJ
by aiza89 1 year ago | via Instagram


my baby boy is big now! malam-malam nak tidur elok je tidur sebaris mommy and daddy dia. bila paaaaaaagi, kaki kat mulut mommy, blanket dah kemana, bantal dah kemana. oh no, oh no! bangun baby! daddy post-call kita gi jejalan okey? heee! #day117 #muhamma
by aiza89 1 year ago | via Instagram

baby Adam nak pergi spa lagi tak? rindu tengok Adam terkatik-katik swimming. hihihi dah harini kita belajar alif ba ta dengan abc dulu okey! lepastu tengok Bili Bambam! #day113 #aaa #muhammadadamjibreel #adamJ #akmalaizaadam #aizaakmal
by aiza89 1 year ago | via Instagram