Sebab tu la masa ada work trip to Sabah tanpa adam and noah, rasa pelik gila boleh baring and tidur straight sepanjang malam. Boleh makan kunyah sampai hancur , baru telan. Hahaa rasa weird. Kalau kat rumah , nak duduk ke baring kejap pun mesti diorang d
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Selalu i apply aloe vera gel je untuk jaga rambut and skin. Adik i rajin la bela pokok lidah buaya tu and cut sendiri untuk ambik gel tu hahaaa . I busy ok .Guna aloe vera gel jenis ni jeee . Siapa nak aloe vera gel ni for free? FREE...
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Instant shawl takyah pin ke . #noahikhsan
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Semalam tak boleh minum banyak air . Too complicated to pee #jumpsuitproblems
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Rindu lah tu. Tiba2 Isham amik hp and snap2 my photo. Rasa last time dia buat perangai camtu 3 tahun lepas sebelum ada babies. Since ada babies memang busy je conversation pun pasal poo poo babies je and routine diorang. Where got time for us. Tiba2 kena
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sedap gila bau tisu baru Kleenex Vanilla Scented Tissue ni. Bau vanilla macam bau cake and cookies pun adaaa
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram