Sebab tu la masa ada work trip to Sabah tanpa adam and noah, rasa pelik gila boleh baring and tidur straight sepanjang malam. Boleh makan kunyah sampai hancur , baru telan. Hahaa rasa weird. Kalau kat rumah , nak duduk ke baring kejap pun mesti diorang d
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

. First day in Sabah , tanpa Noah and Adam. Rasa kosong je . Rasa pelik boleh makan and kunyah sampai hancur then telan. Selalu makan masuk mulut terus telan sebab nak makan cepat2. #weirdfeeling
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Cantik budak perempuan sebelah tu... Terus cakap kt isham, "cantik kan awak girl tu" sambil tenung the girl . Then husband terus cakap "tapi saya dah tua xlarat berjaga malam lagi lah. Sorry no more. Jangan sentuh saya "
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Instant shawl takyah pin ke . #noahikhsan
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Suka semua ahh Ariani Lebaran collection 2016 . Baju ready to wear smua lawa nya nakk
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Sape yang ada anak kecik tapi nak bergaya jugak sambil lari2 kejar anak. Sila try this @cipelashoes . Selesa sangat.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram