Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Terima kasih semua yg sudi join kelas FB ads asas 6.0. Semuga dapat manafaat dan menjadi Usahawan digital yg berjaya. Jangan berhenti mencari ilmu pemasaran digital yg sedang bergerak laju. #jemaahbisnisdenaihati
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Assalamualaikum Selamat malam Baru selesai perbincangan persediaan big presentation esok pagi. Semuga ALLAH permudahkan. Bila diberi peluang kena buat sungguh-sungguh sebagaimana setiap ibadah pun kena bersungguh. Peluang tak selalu dapat dan berapa ram
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Assalamualaikum Selamat pagi Maksud ayat 62 surah #AzZumar "Dan (sebaliknya) Allah akan menyelamatkan orang-orang yang bertaqwa (yang menjauhkan diri dari perbuatan syirik dan maksiat) dengan mereka mendapat kemenangan besar (keredaan Allah) mereka tidak
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Terima kasih kepada usahawan wanita muda berjaya @deqnoor yg belanja kami makan jauh kat @thestonecafe #bandung sambil bincang-bincang projek #jemaahbisnisdenaihati
by denaihati 1 year ago | via Instagram