Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Bertemu rakan kepada rakan berbincang peluang bisnis yang bakal berkembang di Kota Bandung. Rupanya teman ini juga ada bisnis yang boleh dikembangakan di Malaysia. Itulah powernya bisnis berjemaah boleh saling berkongsi bersama #jemaahbisnisdenaihati
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Tercari-cari kenapa follower bertambah banyak rupanya sahabat blogger yg hebat @broframestone share cerita. Jutaan terima kasih. #Repost @blogretis with @repostapp. ・・・ @denaihati : Tabik kepada semua yg tak pernah putus asa bekerja kuat dan smart. #Top
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Semuga usaha berjemaah akan membawa kejayaan bersama #Repost @diarymamacom with @repostapp. ・・・ Alhamdulillah..selesai sudah perbincangan kami. Perkongsian ilmu dari master sifu kita @denaihati Sambil2 tu sempat lagi minum #codicafe Terasa segar bugar p
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Alhamdulillah selesai presentation pada big bos primework dan media prima. Tujuh tahun membina jenama untuk mendapat kepercayaan dari industri. Tiada jalan singkat untuk berjaya dan perjalanan masih jauh. Perjalanan jauh sekarang boleh dipendekkan sediki
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Kelas FB ads asas 7.0 yg selesai semalam di #AkademiDenaihati bersama #jemaahbisnisdenaihati. Terima kasih kepada rakan-rakan yg datang serta @eizil786 dan @aqifazizan yg sudi kongsi ILMU. Kepada yg nak daftar boleh sebab kelas ni percuma. ILMU adalah pel
by denaihati 1 year ago | via Instagram