Assalammualaikum.. selamat pagi meh hampa warga UKM turun persada ramai2 meriahkan. topik best.. BANJIR
by yanajasni_makeup 8 months ago | via Instagram

RM49.00
by yanajasni_makeup 1 day ago | via Instagram

#Repost @syokcosmetics with @get_repost ・・・ Pernah jumpa tak Mascara yang ada brush unik macam ni? Haaa... SYOK MASCARA sahaja yang buat brush tu macam sikat supaya senang korang pakai. Sikat ni di reka khas untuk bulu mata akan dapat effect bulu mata palsu. Sekali je sikat dah boleh nampak perbezaannya....
by yanajasni_makeup 1 week ago | via Instagram

by yanajasni_makeup 1 week ago | via Instagram

#Repost @syokcosmetics with @get_repost ・・・ Pernah jumpa tak Mascara yang ada brush unik macam ni? Haaa... SYOK MASCARA sahaja yang buat brush tu macam sikat supaya senang korang pakai. Sikat ni di reka khas untuk bulu mata akan dapat effect bulu mata palsu. Sekali je sikat dah boleh nampak perbezaannya....
by yanajasni_makeup 1 week ago | via Instagram

🌻🌻Y.O.U.T.H FOUNDATION BY IRINA (30ML) . . 🌻Medium to full coverage 🌻Medium code (Malay Skin Tone) - boleh mix dengan concealer light/dark untuk dptkan skin tone yang sebenar 🌻Satin Finishing 🌻Sesuai untuk semua jenis kulit 🌻Mengandungi SPF35 untuk melindungi kulit dari sinar UV 🌻Ringan 🌻Tidak berminyak 🌻Radiance & Hydrating ....
by yanajasni_makeup 1 week ago | via Instagram