Tak abis lagi citer pasal mandi manda ek... #SL25Years #SunwayLagoonMY #25wonderyears #experienceit #ctsssunway76 #rmsunway76
by ciklilyputih 7 months ago | via Instagram

Selamat pagi semuanye... 😁😁😁 hadapilah dengan senyuman hari ni sebab esok cuti yeahh!! boleh bergembira hiburkan hati suka lara πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»... Ingat nak pi mandi pool weekend ni tak mane ek πŸŠπŸ»β€β™€οΈπŸŠπŸ»β€β™€οΈπŸŠπŸ»β€β™€οΈ πŸ“· by : Naim Laki @rubydotmy hehehehe... #tgif #chillax #happyfaces😊
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Membawang sambil mengunyah popcorn, amik ko bertengkek-tengkek licin.. #sessimembawang #biadapsangat #popcornfreak
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Patutlah boss kak lily suka benau men c.c. apa jua email dia ek. Nampak nau ade udang di sebalik mee goreng rupanye hahaha 🍝🍝 #notetomyself #kerjahakiki #companygerman #patutlahhebat
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram

Breakfast... cornflakes with milk πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺπŸ»πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ #breakfast #foodie #foodporn #foodgasm #healthybreakfast
by ciklilyputih 2 days ago | via Instagram

Sampai rumah dari Ipoh tadi terus bukak fridge tengok apa yang ada, sangat mengikut tema kak @haneems β€˜janji ada’ πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Ayam goreng kunyit, sambal bilis dan telur dadar. πŸ—+🌢+🍳 = 😍😍😍. Tengah tunggu nasi berdetik je then dah boleh makan. Abang banker dah goyang-goyang kaki dah tuh, lapooo πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£ #icook...
by ciklilyputih 2 days ago | via Instagram