2 laptop dan semangkuk yogurt buat sendiri malam tadi, selamat bekerja semuanye hehehe 🤨🤨🤨
by ciklilyputih 7 months ago | via Instagram

Sementara tunggu ayam sampai, meh kita jawab crosswords dulu ek. @mykyochon #lunch #simplebutmarbeles #kyochon #ayampedas #koreanfood #foodie #foodgasm #foodporn
by ciklilyputih 11 hours ago | via Instagram

Perjumpaan ahkak-ahkak kawasan minggu ni, kali ni kami nak teroka kawasan Cheras plak hah.. apsal ko yupikoh @ayurafikah cam tuh ek, bengang ke sebab kami sampai lambat hahahauahaha #breakfast #menujohor #johoreanfood #bilalaparmelanda
by ciklilyputih 14 hours ago | via Instagram

Ada laksa johor, lontong dan soto johor, yeah kak lily makan dulu lah ek @rasajohor #rasajohor #breakfast #menujohor #johoreanfood #bilalaparmelanda
by ciklilyputih 14 hours ago | via Instagram

Pagi ni kak lily sarapan menu johor kat sini. 😆😆😆 @rasajohor #rasajohor #breakfast #menujohor #johoreanfood #bilalaparmelanda
by ciklilyputih 14 hours ago | via Instagram

Dinner, makan rebus-rebus je malam ni. Jaga kesihatan sket hah 🤮🤮🤮🤮 tapi abang banker sental bertalu-talu dah ni.. #ciklilyeats #dinner #cyberjaya #volcanoshabushabu #foodie #foodporn #foodgasm
by ciklilyputih 1 day ago | via Instagram