Car seat sangat penting untuk anak-anak di dalam kereta ketika perjalanan jauh atau pun dekat. Dengan menggunakan car seat ini mampu menyelamat anak sekiranya ia berlaku kemalangan. . Chicco NextFit Convertible Car Seat adalah produk bayi yang berasal dari Itali dimana ia adalah car seat mudah alih yang paling mudah...
by juelizajamani 3 months ago | via Instagram

Qeisya teruja dapat box dari @johnsonsbabymy 😍 Nak tahu pasal Baby Of The Year Contest 2018 tunggu mama update yer. 😊 #JohnsonsMY #JBOTY2018
by juelizajamani 5 hours ago | via Instagram

Dah lunch ker korang. mama makan salad dengan ayam grill jer. nak masak dalam air fryer tak boleh letrik takdak. selain salad butterhead ni, salad apa lg yang sedap.. skrg tekak lalu salad ni lah yang lain baru nak cuba πŸ˜‚ jangan tak tau salad macam ni mahal ok. nak...
by juelizajamani 5 hours ago | via Instagram

πŸ’’Great news!πŸ’’ Taobao App & Taobao Lite App have finally accept online banking and they are celebrating it by giving away 0% service charge when you pay via online banking for 3 days. . All you need to do is: . 1⃣Download Taobao Mobile App/Taobao Lite Mobile App. 2⃣"Login" to...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Pagi ni bekalkan en papa sandwich tuna dari @ayambrandmy 😊 Yummy pedas dan sedap. Letak salad & timun pulak ehh memang kombinasi yang menarik. Ini bukan sempat dia breakfast ntah2 lunch nanti baru dia makan. #MamaJueStory #mamajuedotcom #AyamBrand #AyamBrandMalaysia #SardinAyamBrand #TunaAyamBrand #SandwichTuna
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Pagi2 en papa tengok botol ni dah dia tanya ni air apa pulak. hahaha.. dah lemah ker abg oihh.. πŸ˜‚ ni air meal shake oat with chia seed.. kemarin dah overnight oat hari ni air la pulak. confirm kenyang.. dia cakap confirm masuk bilik air lagi.. kahkahkah.. 😜 #MealShake #Oat...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram