Mama yang nak tengok citer ni. semua kena ikut. hahahah. tengok siang murah skit kalo malam bapak mahal. 😅 . #JurrasicWorld #CherasSentral #TGVCinema #MamaJueStory #mamajuedotcom
by juelizajamani 5 months ago | via Instagram

Black Friday sale bermula dari 23 November sehingga Cyber Monday pada 26 November dan anda boleh berjimat sehingga 90% off dari kedai online di US, UK dan Jepun. Baca tips kami untuk bersedia dan research bagaimana anda boleh jimat sambil bershopping gila! Jangan lupa untuk save alamat gudang terdekat kami,...
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Mama pengguna setia U Mobile dari dulu sampai sekarang sebab mama suka dengan Loyalty Program dari segi rewards yang dapat. Tawaran rewards yang hebat sepanjang tahun iaitu Giler Errday seperti 10% diskaun bagi pembelian di Starbucks Malaysia dan banyak lagi tawaran menarik. Selain itu, Giler 2DAY pula menawarkan 2 tawaran...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Ingat tahun depan nak renovate skit bahagian toilet dekat rumah ni. Sebelum renovate tu mama nak survey la dulu harga barang-barang aksesori tandas dekat Sung Master. Memang rambang mata tengok aksesori dekat sini. Bukan tu jer hahh siapa yang nak renovate dapur pun boleh jugak. Pepandai korang la survey yer...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram