Mama yang nak tengok citer ni. semua kena ikut. hahahah. tengok siang murah skit kalo malam bapak mahal. 😅 . #JurrasicWorld #CherasSentral #TGVCinema #MamaJueStory #mamajuedotcom
by juelizajamani 3 months ago | via Instagram

Tq Dr Buds Organics & @guardianmalaysia for Tabletalk Session With Dr Buds. Banyak ilmu yang dapat hari ni dan aktiviti best sangat.. And thanks for the goodies bags 😍 #DrBudsOrganics #GuardianGayaSquad #GuardianMalaysia #MamaJueStory #mamajuedotcom #BloggerMalaysia
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Tadaa hasil art DrBuds Organics dari mama. 😍 yeahh i did it!! . #DrBudsOrganics #GuardianGayaSquad #GuardianMalaysia #MamaJueStory #mamajuedotcom #BloggerMalaysia
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Warna warni kehidupan 😍
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Do you use samples before buying skincare products? Korang macam mama tak jenis suka guna products samples sebelum beli. Totally kena try dulu sesuatu produk sebelum beli untuk test sesuai ker tak dengan kulit kita. If ok kita boleh try beli actual size. Why not try product DrBuds Organics ni....
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Hi saya Princess Qeisya 😍 Kemahin posing tau. Mama, papa, mummy daddy, ibu ayah jom la join contest Johnson's Baby of The Year 2018 dan berpeluang memenangi hadiah yang menarik! Senang jer join contest ni nak tahu info lanjut mengenai contest boleh baca di 👉 https://bit.ly/2poAHuK#JohnsonsMY #JBOTY201
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram