Mama yang nak tengok citer ni. semua kena ikut. hahahah. tengok siang murah skit kalo malam bapak mahal. 😅 . #JurrasicWorld #CherasSentral #TGVCinema #MamaJueStory #mamajuedotcom
by juelizajamani 1 month ago | via Instagram

Hari tu terbeli buku resepi Pressure cooker. kemarin terbeli lagi buku resepi Air Fryer pulak. Bila nak cuba resepi2 ni ntah. 😊 . #ResepiIstimewaAirFryer #ResepiIstimewaPressureCooker #ChefHanieliza
by juelizajamani 20 hours ago | via Instagram

Kekadang tak sangka ehh dah ada 3 anak dah. Padahal bukan la hang jenis suka bebudak pun. hahaha. Setiap pagi dua beradik Qebal & Qeram keje gaduhhhh.. sakat tak abis2.. 😒 rasa nak debik jer sekoq2. stress wehh! Qeisya ok jer dia cuma lasak yarabbi. 😑 dik hang tu perempuan...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Jangan tak tahu kalau perut mama rasa sebu semacam jer, sebelum tidur mama minum jer air ni. Esoknya mama akan melawat tandas ler. heheheh. 😂 Nampak air fiber ni warna hijau dan tak sedap kan. Dah nak kurus kenalah minum air sayur dan buah-buahan ni. Sepatutnya kena bancuh dengan air...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Memula ingat foundation ni tak best tau pehtu dah la guna bahan daun gelam mesti bau macam minyak. tapi dah guna wahh best senang nak blend dekat muka dan takder bau minyak pun. Tekstur foundation Zeniv ni cream liquid pekat. Lepas pakai kat muka rasa foundation ni ringan jer takder...
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Korang dari 23 July - 26 July 2018, @shopee_my akan mengadakan Kempen Ekspo Elektronik Shopee - Jaminan Harga Terendah dengan menawarkan potongan harga sehingga 90%. 😍 Selama 4 hari ekspo ni korang bolehlah nak beli produk elektrik dari jenama-jenama terkenal seperti Philips, Tefal, Midea, Russel Taylors, Vivo, Xiomi dan banyak...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram