Terima kasih PR Turner Broadcasting atas ingatan tulus ikhlas untuk MamaJue. Selamat Hari Raya. . . Petang ni kita berbuka dengan kuih dari PR bagi. 😍 . . #MamaJueStory #MamaJueDotCom #TurnerBroadcasting
by juelizajamani 3 months ago | via Instagram

Pagi2 en papa tengok botol ni dah dia tanya ni air apa pulak. hahaha.. dah lemah ker abg oihh.. 😂 ni air meal shake oat with chia seed.. kemarin dah overnight oat hari ni air la pulak. confirm kenyang.. dia cakap confirm masuk bilik air lagi.. kahkahkah.. 😜 #MealShake #Oat...
by juelizajamani 22 hours ago | via Instagram

Ayam Brand adalah jenama bagi sardin dan tuna yang sememangnya menjadi kegemaran mama sekeluarga. Korang tahu Ayam Brand ni dah hampir 125 tahun di Malaysia. Ternyata ia bukan sahaja terkenal malah makanan dalam tin yang berkualiti. Nak masak apa yer sardin dan tuna ni. Boleh buat sarapan sandwich tuna berapi...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

come claim your 5 INCH burger for RM10. valid for SEPTEMBER. sushivd.com/g1bLi #masaletwist #chickenburger #lambburger #beefburger #fishburger #GoShareLah #ad
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

lunch buffet rm15 dinner buffet rm20 (fri to sunday) sushivd.com/g1ari #masaletwist #westernfood #asianfood #foodies #bestburgers
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Morning... Cemuih la breakfast roti jer so tukar makan overnight oat pulak. en papa makan dulu kang dia tak mkn confirm kat opis dia melantak nasi lemak. pehtu merungut baju papa ketat kat perut.. 😅 terpaksa control makan dia dgn mama sekali lah. #OvernightOats #FatToFitJourney #EatCleans #MamaJueStory #mamajuedotcom
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram