Dah nama blogger ko tetap la hangkut laptop bawak balik kampung. heyy takder internet.. jangan risau hahh mama hotspot Mcall jer dengan telefon @wikomobilemy 😊 perghh laju lah internet Mcall ni di kampung wes.. teruja kejap. 😍 . #MamaJueStory #mamajuedotcom #WikoMobileMY #WikoTommy3 #WikoRaya #MCalls #mcallsasia #mcallschatline #mmsport #alwayson
by juelizajamani 1 month ago | via Instagram

Cantik la kotak kayu ni. 😍 Thanks @stivesmalaysia & @nuffnang 😊 nanti mama citer apa ada dalam ni yer.. . #TurnUpTheGlow #StivesMalaysia #MamaJueStory #mamajuedotcom
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Nampak tak nahh mama tengah praktis makan churros terbanyak sebab nak join contest anjuran @streetchurrosmy 😍 boleh ker sahut cabaran ni. hehehe. Ada yang boleh sahut cabaran ni tak? Kalau berani apa kata jom join contest ni. Street Churros akan mengadakan 2nd National Churros Eating Championship. Perghh best tau hadiah...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Majlis Kempen Skim Thohir telah dirasmikan oleh Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff Untuk maklumat lanjut mengenai Skim Thohir akan update di www.mamajue.com Pelancaran kempen Skim Potongan Gaji Zakat (Skim Thohir) disempurnakan oleh Ketua Pegawai Eksekutif PPZ-MAIWP, Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff #ppzmaiwp #ppzwilayah #skimthohir #skimpotongangajizakat
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Pagi ni mama di Majlis Pelancaran Kempen Skim Potongan Gaji Zakat 2018. Pelancaran kempen Skim Potongan Gaji Zakat (Skim Thohir) disempurnakan oleh Ketua Pegawai Eksekutif PPZ-MAIWP, Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff #ppzmaiwp #ppzwilayah #skimthohir #skimpotongangajizakat
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram

Hampir 3 bulan mama menggunakan set skincare Hiruscar terdiri daripada cleanser, serum, anti acne gel dan post acne gel. Memang puas hati sangat sebab cepat jer kecut segala jerawat yang muncul setiap bulan. Asal jerawat timbul jer terus mama zass guna Hiruscar ni! Produk terbaik untuk hilangkan segala jerawat di...
by juelizajamani 4 days ago | via Instagram