Dah nama blogger ko tetap la hangkut laptop bawak balik kampung. heyy takder internet.. jangan risau hahh mama hotspot Mcall jer dengan telefon @wikomobilemy 😊 perghh laju lah internet Mcall ni di kampung wes.. teruja kejap. 😍 . #MamaJueStory #mamajuedotcom #WikoMobileMY #WikoTommy3 #WikoRaya #MCalls #mcallsasia #mcallschatline #mmsport #alwayson
by juelizajamani 5 months ago | via Instagram

Mama pengguna setia U Mobile dari dulu sampai sekarang sebab mama suka dengan Loyalty Program dari segi rewards yang dapat. Tawaran rewards yang hebat sepanjang tahun iaitu Giler Errday seperti 10% diskaun bagi pembelian di Starbucks Malaysia dan banyak lagi tawaran menarik. Selain itu, Giler 2DAY pula menawarkan 2 tawaran...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Ingat tahun depan nak renovate skit bahagian toilet dekat rumah ni. Sebelum renovate tu mama nak survey la dulu harga barang-barang aksesori tandas dekat Sung Master. Memang rambang mata tengok aksesori dekat sini. Bukan tu jer hahh siapa yang nak renovate dapur pun boleh jugak. Pepandai korang la survey yer...
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Produk terbaru dari @altheakorea iaitu Milk Peel Cream Mask. Cream mask yang mengandungi ekstrak protein susu untuk melembapkan kulit. Tekstur mask jenis clay yang whipped cream sangat lembut dan bau susu yang wangi. Bestnya Milk Peel Cream Mask ni selepas sapu ke seluruh muka, kemudian akan jadi bubble. 😍 Biarkan...
by juelizajamani 3 days ago | via Instagram