Dah nama blogger ko tetap la hangkut laptop bawak balik kampung. heyy takder internet.. jangan risau hahh mama hotspot Mcall jer dengan telefon @wikomobilemy 😊 perghh laju lah internet Mcall ni di kampung wes.. teruja kejap. 😍 . #MamaJueStory #mamajuedotcom #WikoMobileMY #WikoTommy3 #WikoRaya #MCalls #mcallsasia #mcallschatline #mmsport #alwayson
by juelizajamani 3 months ago | via Instagram

Ada ni tengah makan steamboat dekat @dkayangansteamboat Shah Alam. Ya ampun banyaknya pilihan. Punah diet kahkahkah 😅 #MamaJueStory #mamajuedotcom #BloggerMalaysia #dkayangansteamboat #dkayangan #steamboatshahalam #shahalamsteamboat
by juelizajamani 1 day ago | via Instagram

Tq Dr Buds Organics & @guardianmalaysia for Tabletalk Session With Dr Buds. Banyak ilmu yang dapat hari ni dan aktiviti best sangat.. And thanks for the goodies bags 😍 #DrBudsOrganics #GuardianGayaSquad #GuardianMalaysia #MamaJueStory #mamajuedotcom #BloggerMalaysia
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Tadaa hasil art DrBuds Organics dari mama. 😍 yeahh i did it!! . #DrBudsOrganics #GuardianGayaSquad #GuardianMalaysia #MamaJueStory #mamajuedotcom #BloggerMalaysia
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Warna warni kehidupan 😍
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram

Do you use samples before buying skincare products? Korang macam mama tak jenis suka guna products samples sebelum beli. Totally kena try dulu sesuatu produk sebelum beli untuk test sesuai ker tak dengan kulit kita. If ok kita boleh try beli actual size. Why not try product DrBuds Organics ni....
by juelizajamani 2 days ago | via Instagram