18.8.18- Wedding kawan baik kita @maiza.tul ——— Weh, dapat jumpa dengan geng-geng memekak dalam kelas duluu. 🤣 #bandarbaruuda
by farahainzfa 1 month ago | via Instagram

Gais, ni lagu pebret i dari dulu. OMGGG!!!!! Nak dengar full pegi kat youtube : Alif Satar #alifsatar #cukupindah 🎤@akunaktujulagu
by farahainzfa 1 day ago | via Instagram

Geng @jdtblogger jalan jalan cari makan! Full story dekat blog akuainkausiapa.blogspot.com #cafehipster #johorbahru #kilangbateri #ikutcarakita #sapotlokal 📍🍽 @eyessteak_jb #awakmakanape #jjcm
by farahainzfa 2 days ago | via Instagram

“Tapi kalau benda tu memudaratkan sakitnya kita kena buang jugak kan”🤧 #istanbulakudatang #videoviral #motifviral #filemmalaysia #lisasurihani #betokusyairy #istanbul #nakbebel #lawak #madlipzmalaysia
by farahainzfa 3 days ago | via Instagram

Gais , dekat Thistle Hotel JB je ni. Murah je ..selalu makan kat hotel mahal kan? Yang ni harga dia just nice. Apa lagi, pegi lah try rasa pizza nusantara dia OMG, sedap nak mati woi... Dengan pasta kaler2 dia tuh semua sedap gais! 🤤 Semua dish yang ain try...
by farahainzfa 5 days ago | via Instagram

Bagi saya lah seorang mak kan dia boleh “love you” tanpa dia mengharap “you love” balik dekat dia 😪
by farahainzfa 5 days ago | via Instagram