Ingat tak entry ummi dulu masa pergi South Korea..menggelupur pergi Hello Kitty Cafe untuk makan seketul overpriced waffle πŸ˜…. Kini sejarah berulang lagi..tapi menurun kat anak sis. Nak marah pon tak boleh hihi. Lepas bermain di Hello Kitty Town tu uolls boleh la lepak makan ice cream & waffle di...
by dr.afl 1 month ago | via Instagram

Saat kita kebingungan dalam mencari sebarang jawapan, kita gunakan Google.com sebagai medium bantuan. . "How to 'itu'" "How to 'ini'" dan semua 5W (Who,Where etc) Tetapi dalam era informasi hujung jari ini kita lupa kita ada buku jawapan untuk semua persoalan kehidupan yang sering kita abaikan. . Ya, Quran. Mulai...
by dr.afl 3 days ago | via Instagram

#Adikajda is not born yet but already loved by many ❀️ Alhamdulillah semoga #adikajda sihat-sihat aje and make it to full term! . Ajda memang an avid fan of Tommee Tippee & Pigeon since ummi adalah ex-Epmom 😊If you are looking for Tommee Tippee punya stuff with reasonable price do...
by dr.afl 4 days ago | via Instagram

Main DIY color sorting activity dengan Ajda 😍 Best lah main dengan anak perempuan sebab dia attentive dan bersopan. Kalau tak mesti dah berterabur stick tu ke lantai πŸ™ƒπŸ™‚ . Ummi beli paper cup (RM1.90) & colorful wooden stick (Rm1.80) tu di Mr. DIY πŸ˜ƒ . #montessoriplay #montessoritoddler #ajdaplayroom #2y6mo...
by dr.afl 4 days ago | via Instagram