Sessi ngopi dengan insan-insan hebat pengalaman yg mesti dipelajari daripada mereka.
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Semuga usaha berjemaah akan membawa kejayaan bersama #Repost @diarymamacom with @repostapp. ・・・ Alhamdulillah..selesai sudah perbincangan kami. Perkongsian ilmu dari master sifu kita @denaihati Sambil2 tu sempat lagi minum #codicafe Terasa segar bugar p
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Bot ini dibawa arus tsunami terdampar di atas sebuah rumah banglow utk kita jadikan ikhtibar betapa kekuasan ALLAH dan manusia tiada kuasa apatah lagi kalau kita tidak berusaha berbuat sesuatu. Lebih 1000 warga kampung ini terkorban dalam tragedi tsunami
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Kapal PLTD Apungan 1 seberat 2600 ton terdampar 5 km dari pantai Aceh. Betapa kuasa ALLAH memberi tenaga pada air tsunami untuk mengubah dunia. Manusia tiada kuasa. #kembaraAceh #kembaraDH #travelDH #jemaahbisnisdenaihati
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Tuan @aqifazizan in action berkongsi ilmu utk membantu melahirkan usahawan digital yg mahir pelbagai teknik pemasaran. Insyaa Allah #jemaahbisnisdenaihati akan membawa konsep berbeza membantu rakan-rakan menjadi usahawan berjaya.
by denaihati 1 year ago | via Instagram