Bersama rakan #jemaahbisnisdenaihati Banda Aceh berkongsi ilmu usahawan mendidik untuk menjadi usahawan Digital yang akan meluas dari Sabang hingga ke Merauke.
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Dah lama tak jejak #KLIA hari ni fly @malindoair dari Bandung. Jumpa dengan geng hijau. Rehat kejap sebab malam dah ada 16 bakal usahawa Digital yg confirm join kelas FB ads asas.
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Assalamualaikum Selamat pagi Maksud ayat 62 surah #AzZumar "Dan (sebaliknya) Allah akan menyelamatkan orang-orang yang bertaqwa (yang menjauhkan diri dari perbuatan syirik dan maksiat) dengan mereka mendapat kemenangan besar (keredaan Allah) mereka tidak
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Sifu @aqifazizan sedang beraksi utk kelas FB ads asas berkongsi ilmu untuk melahirkan ushawan digital Malaysia. Tak teringin ke jadi usahawan Digital yang berjaya menjual produk atau khidmat dengan jumlah yg banyak dengan bantuan mentor-mentor yang pakar
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Alhamdulillah selesai presentation pada big bos primework dan media prima. Tujuh tahun membina jenama untuk mendapat kepercayaan dari industri. Tiada jalan singkat untuk berjaya dan perjalanan masih jauh. Perjalanan jauh sekarang boleh dipendekkan sediki
by denaihati 1 year ago | via Instagram