Alhamdulillah bertemu lagi dengan insan hebat kali ini dilokasi yg hebat di bumi yg hebat ... #BandaAceh #travelDH #kembaraDH #kembaraAceh
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Assalamualaikum Selamat pagi Maksud ayat 63 surah #AzZumar "Allah Yang Menciptakan tiap-tiap sesuatu, dan Dia lah Yang Mentadbirkan serta menguasai segala-galanya. Dia sahajalah yang menguasai urusan dan perbendaharaan langit dan bumi; (orang-orang yang
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Sessi ngopi dengan insan-insan hebat pengalaman yg mesti dipelajari daripada mereka.
by denaihati 1 year ago | via Instagram

Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram


Alhamdulillah berkongsi ilmu FB ads asas 7.0 semuga menjadi langkah pertama untuk explore pemasaran digital yang sangat luas. Semuga semua usahawan digital mahir bukan sahaja FB ads tapi mahir juga blog SEO, google adwords, youtube, instagram, twitter,
by denaihati 1 year ago | via Instagram