Entah sape la dia ni.
by zoeyzauyahofficial 6 months ago | via Instagram

Tersilap buat mekap di bawah mata jadi rasa tak kemas, tapi sebab ramai yang voted supaya upload tuto mekap ni, so taraaa...! boleh dah klik link bio untuk menonton๐Ÿ˜˜. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Tajuk: Bronze Brown Makeup Tutorial. Youtube: zoeyzauyah Blog: zoeyzauyah.blogspot.com ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #zoeyzauyah #bloggermalaysia #vloggermalaysia #youtubermalaysia #tutomakeup #tutorialmakeup
by zoeyzauyahofficial 1 week ago | via Instagram

Dah lama tak letak bunga dalam bilik ni, rindu bau fresh flower(padahal bau kedai kakak india tu๐Ÿ˜‚).
by zoeyzauyahofficial 1 week ago | via Instagram

Throwback hari raya aidiladha. Vlog updated, link di bio. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Tajuk: zoeyzauyah vlog EP 57 | Aidiladha 2018 & Get Ready With Me. Youtube: zoeyzauyah Blog: zoeyzauyah.blogspot.com ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #zoeyzauyah #bloggermalaysia #vloggermalaysia #youtubermalaysia #aidiladha2018
by zoeyzauyahofficial 2 weeks ago | via Instagram

Throwback my aidiladha outfit๐Ÿ’™
by zoeyzauyahofficial 3 weeks ago | via Instagram

Selamat hari raya aidiladha 2018! Esok dan lusa mesti ada acara lagi kan? so jom cuba mekap macam ni ke majlis2 sempena aidiladha.Tengok sebelah(post sebelum ni) untuk short clip tutorial mekap yang ini.Boleh tengok full video yang ada product detail dan step by step di youtube zoeyzauyah atau blog zoeyzauyah.blogspot.com...
by zoeyzauyahofficial 3 weeks ago | via Instagram