Kiitos kaikille ihanasta synttäriviikosta!🎉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Olemme saaneet paljon teiltä ihanaa palautetta ja kuulla miten olette sisustaneet kotona ostamillanne tuotteilla, joten otetaan viimeiseksi arvonnaksi vielä yllärilahja joka sisältää ainakin lahjakortin liikkeeseemme/verkkokauppaan+jotain kivaa vielä extraksi.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Postaa kuva, jossa näkyy liikkeestämme ostettu tuote, lisää #majadecorshopshare (voit myös halutessasi tägätä meidät) ja olet...
by maja.decorshop 1 month ago | via Instagram

Murrettu roosa, pehmyt ja lämmin sävy, joka on ihan täydellinen yhdessä harmaan värin kanssa. @zonedenmark kylpyhuoneenmatoissa on luistonesto, laadukas kudos ja matto on ahh niin pehmeä jalan alla😍 Tämän ja harmaan version matosta löydät liikkeestämme ja verkkokaupastamme.
by maja.decorshop 1 week ago | via Instagram

Pienelläkin julisteella piristät helposti huoneen ilmettä. Kuvassa @bloomingville_interiors Ilmapallo-juliste koossa 30x40. Tykkäätkö? We❤it!
by maja.decorshop 1 week ago | via Instagram

Juomapullot menevät kuin kuumille kiville ☀️ Tässä pullossa seikkailevat karhut ja pullo soveltuu hyvin 5kk-5-vuotiaalle. Vielä muutamia jäljellä. BPA-vapaa.
by maja.decorshop 1 week ago | via Instagram