Assalamualaikum Selamat pagi Maksud ayat 65 surah #AzZumar "Dan sesungguhnya telah diwahyukan kepadamu (wahai Muhammad) dan kepada Nabi-nabi yang terdahulu daripadamu: "Demi sesungguhnya! jika engkau (dan pengikut-pengikutmu) mempersekutukan (sesuatu yan
by denaihati 1 year ago | via Instagram |

Assalamualaikum Selamat malam Baru selesai perbincangan persediaan big presentation esok pagi. Semuga ALLAH permudahkan. Bila diberi peluang kena buat sungguh-sungguh sebagaimana setiap ibadah pun kena bersungguh. Peluang tak selalu dapat dan berapa ram
by denaihati 1 year ago | via Instagram |

Home Based Business kerjaya profesional masa depan kepada yang ingin belajar caranya. Kerja jujur pada diri sendiri pasti ada hasilnya kerana terlalu banyak yg boleh dilakukan bila kita tahu apa yg nak kita buat. Yang penting kena sedia berubah dengan pe
by denaihati 1 year ago | via Instagram |

Semuga usaha berjemaah akan membawa kejayaan bersama #Repost @diarymamacom with @repostapp. ・・・ Alhamdulillah..selesai sudah perbincangan kami. Perkongsian ilmu dari master sifu kita @denaihati Sambil2 tu sempat lagi minum #codicafe Terasa segar bugar p
by denaihati 1 year ago | via Instagram |

Last jumpa @abangensemsangat event #SBB2016 tapi lebih setahun rasanya last private ngopi macam ni. Jejaka ensem paling sabar mendengar idea merapu aku sejak bertahun dulu. Aku bukan tak nak jumpa tapi dia selalu tanya ada awek ke bila ajak ngopi. Tadi b
by denaihati 1 year ago | via Instagram |