Sape yang ada anak kecik tapi nak bergaya jugak sambil lari2 kejar anak. Sila try this @cipelashoes . Selesa sangat.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Landed kt KLIA tetiba rasa nervous and excited gila nak jumpa Adam and Noah siap belikan playdoh la banyak2 kt KLIA td. Tak pernah berpisah lama kot.paling lama time i n isham kena denggi la warded tapi tu kat seremban gak so xde la rasa mcm long distance
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Rindu lah tu. Tiba2 Isham amik hp and snap2 my photo. Rasa last time dia buat perangai camtu 3 tahun lepas sebelum ada babies. Since ada babies memang busy je conversation pun pasal poo poo babies je and routine diorang. Where got time for us. Tiba2 kena
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Habis event...balik jumpa boyfriend Adam Noahhhh.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Instant shawl takyah pin ke . #noahikhsan
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Semalam tak boleh minum banyak air . Too complicated to pee #jumpsuitproblems
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram