Sape yang ada anak kecik tapi nak bergaya jugak sambil lari2 kejar anak. Sila try this @cipelashoes . Selesa sangat.
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Semalam tak boleh minum banyak air . Too complicated to pee #jumpsuitproblems
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Rindu lah tu. Tiba2 Isham amik hp and snap2 my photo. Rasa last time dia buat perangai camtu 3 tahun lepas sebelum ada babies. Since ada babies memang busy je conversation pun pasal poo poo babies je and routine diorang. Where got time for us. Tiba2 kena
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Kalau nampak booth Lot 100 Salt Candy ni jangan lupa singgah tau kat IOI Tesco Putrajaya Mall. Sape nak menang Electric Motor Scooter Samsung Galaxy S6 ??? Senang je nak menang. 1) Beli 2 paket of Lot100 Salt Candy . 2) Dapatkan resit pembelian. 3) T
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

Instant shawl takyah pin ke . #noahikhsan
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram

. First day in Sabah , tanpa Noah and Adam. Rasa kosong je . Rasa pelik boleh makan and kunyah sampai hancur then telan. Selalu makan masuk mulut terus telan sebab nak makan cepat2. #weirdfeeling
by nameeroslan 1 year ago | via Instagram