????Let’s chat bouquets. #diy bouquets that is.
-
I’ve got an awesome tutorial on how to make your very own bouquet with @traderjoes flowers! So, if you want to learn how I do it, browse my blog ( link in profile ) ????
-
I’ll be making my very own...
Bir İstanbul'a bir de bana bahar geldi ????????♀️???????? Memleket gibisi var mı??? İstedim ki hikayede kalmasın... Bugün Hürriyet gazetesinden Sevgili @elifergudemiral73 Elif Hanım'la iki girişimim @mamapedtr ve @mylifemykidsapp için röportaj yaptık. So
#tbt 'nin kralı kocamannn iyi' kilerimden gelsin... Bugün beni yeniden ben yapan ve tüm girişimlerimde beni fikir analığı ile de yeniden ana yapan iyikilerim... Çooook özledim kalbim sizinle ????❤️????????????????
.
.
#blogger #bestoftheday #life #love #li
La primavera fa capolino e poi torna indietro di nuovo.... sembra sbocciare con tutto il suo splendore... e poi torna indietro.
Dai primavera, non farti desiderare, noi ti vogliamo qui, vogliamo mangiare all’aperto e gustare piatti freddi in buona compagn