今日のスタッフはじゅんやです!!
昨年1年カナダでのワーホリを終えて帰ってきて、スタッフ達に言わせれば「ザ・ワーホリ」な好青年です。個人的にはゲストハウスのスタッフにめちゃ向いてると思います。物腰柔らかで、おおらかでノリも良くて、だれかれ構わず話しかけていつも笑顔でニコニコしてます。今日もお客さんにめちゃ笑かされた、って言って爆笑してました。笑 ぜひ彼を笑かしにきてください!
そしてそんな彼は来年からビール職人になるためドイツで修行する予定です!面白そうすぎる人生。。彼のこの先が楽しみです!
なんで、
Bir İstanbul'a bir de bana bahar geldi ????????♀️???????? Memleket gibisi var mı??? İstedim ki hikayede kalmasın... Bugün Hürriyet gazetesinden Sevgili @elifergudemiral73 Elif Hanım'la iki girişimim @mamapedtr ve @mylifemykidsapp için röportaj yaptık. So
#tbt 'nin kralı kocamannn iyi' kilerimden gelsin... Bugün beni yeniden ben yapan ve tüm girişimlerimde beni fikir analığı ile de yeniden ana yapan iyikilerim... Çooook özledim kalbim sizinle ????❤️????????????????
.
.
#blogger #bestoftheday #life #love #li
La primavera fa capolino e poi torna indietro di nuovo.... sembra sbocciare con tutto il suo splendore... e poi torna indietro.
Dai primavera, non farti desiderare, noi ti vogliamo qui, vogliamo mangiare all’aperto e gustare piatti freddi in buona compagn